Uitvaartfotografie

In 2004 maakte ik deel uit van een groep fotografen die de bijzetting van Prins der Nederlanden Bernhard in beeld bracht. Foto Erald van der Aa.

In 2004 maakte ik deel uit van een groep fotografen die de bijzetting van Prins der Nederlanden Bernhard in beeld bracht. Foto Erald van der Aa.

 

Een uitvaart komt bijna altijd onverwachts. Door de situatie waarin nabestaanden verkeren na het verlies van een geliefde krijgen ze lang niet alles mee van wat er tijdens de uitvaart gebeurt. Steeds vaker laten dierbaren een uitvaart of een deel daarvan fotograferen. Omdat het onverwachts komt, is er vaak geen of weinig tijd voor een voorgesprek bij de fotograaf. Om deze reden bieden wij een 3-tal mogelijkheden aan, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Een fotoreportage met een selectie van de digitale foto's van de uitvaart  € 495,-.

uitvaart5Naast bovengenoemde fotoreportage is het ook mogelijk om een digitaal gemonteerd fotoboek van de uitvaart te maken. Het gaat dan om een professioneel zwart kunstlederen album met daarin de gemonteerde digitale foto's. 

* Vanaf € 450,- is er al een klein album.
* Vanaf € 965,- heeft u een groot album in luxe zwarte doos.

Van de digitale fotoboeken zijn tegen meerprijs meerdere exemplaren leverbaar.

 

Indien u dat wenst, mag u zelf doormiddel van sheets of een online presentatie de foto's uitzoeken. Als u dat niet wil, dan doen wij dat voor u.
Het spreekt voor zich, dat de uitvaart discreet gefotografeerd wordt. 

*Prijzen zijn inclusief btw
Stuur mij voor meer informatie een berichtje via het contactformulier.

 

 uitvaart2  uitvaart3  uitvaart4