Fotografie is schrijven met licht

Welkom bij Fotografie Erald van der Aa


Erald van der Aa (1969) is een bekende beroepsfotograaf in Breda. Hij is een perfectionist, die al 30 jaar full-time bezig is met zijn vak. Dit zowel voor bedrijven als voor particulieren. In de wereld van de betere foto-agenten en grotere uitgevers van kranten en tijdschriften is hij geen onbekende.

Erald is full-time bezig met zijn vak, maakt maatwerk voor vrijwel elk budget, zoekt met zijn klanten naar passende oplossingen, komt met primeurs, staat voor topkwaliteit en heeft oog voor detail.

Particulieren kunnen bij ons terecht voor: bruidsfotografie. We maken zelf prachtige digitale fotoboeken . Voor stellen en gezinnen maken we portretfotografie. We leveren canvas, dibond en foto's op hout en plexiglas. Fotoshoots vinden plaats in de studio of op locatie.

Voor de laatste herinnering aan een dierbare is er uitvaartfotografie.

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor: interieurfotografie en exterieurfotografie. Ook voor een goed zakelijk portret of profielfoto, PR-fotografie, reclamefotografie en productfotografie (webshop) kunnen wij u van dienst zijn. Voor grotere bedrijven doen wij de industriële fotografie. Voor de media maken we fotojournalistiek , reclamefotografie en evenementenfotografie.

In 2008 is Erald gestart met het bijzondere project BredaBeeld; Dat omvat een speciale website en een aantal bijzondere fotoboeken over de stad Breda zoals hij die ziet met zijn fotojournalistieke blik. In 2020, 2021 en 2022 fotografeerde hij als onafhankelijk fotograaf de coronacrisis in Breda en bracht 3 fotoboeken met de titel Breda in coronatijd uit.

In zijn vrije tijd brengt hij de natuur en wat er aan dieren in leeft in beeld.

Wij zijn aangesloten bij de NVF, NVJ en DuPho. K.v.K. 20067783.
Alle foto’s op deze website vallen onder het copyright © van Erald van der Aa

</BR></BR>

</BR></BR>

</BR></BR>

</BR></BR>

Image