Het Breda Fotoblok project:

 

Het Breda fotoblok project is een project waarmee ik er voor wil gaan zorgen dat door mij in Breda gemaakte bijzondere foto's ook bij u thuis in uw interieur te zien zijn.

En wel in een bijzondere presentatie die in vrijwel elk huis een ware blikvanger is.  Een foto waarvan uw bezoek zegt. Ow wow waar heb je die vandaan !

Presenteren doen we de foto in een magnetisch fotoblok gemaakt van acrylaat. (15x21 700 gram)

Als fotograaf kom ik in en rondom Breda de mooiste beelden tegen. Een aantal jaar terug haalde deze pareltjes nog wel de kranten en tijdschriften.

Helaas hebben deze hier geen interesse meer in. Toch ben ik als Bredase beroepsfotograaf deze foto's wel blijven maken. 

Wie met het Breda Fotoblok project meedoet kan zelfs elke maand een in Breda gemaakte foto als vakafdruk ontvangen voor in zn eigen fotoblok.

 

Hoe werkt het:

Nadat je het fotoblok in de webshop hebt besteld krijg je het met de 1e foto (foto van de haven die je hiernaast ziet ) thuisgestuurd.

Eind van de maand krijg je via je e-mail een berichtje dat er een nieuwe foto beschikbaar is voor het project.

Als je deze ook wil dan kun je deze op dat moment bestellen.

Je krijgt de vakafdruk vervolgens voor  € 15,00 (incl 21% btw) opgestuurd in een stevige enveloppe en kunt hem zelf in het magnetisch fotoblok zetten.

Het fotoblok heeft 2 kanten die identiek zijn. Dus er kunnen altijd 2 foto's in getoond worden.

 

Meedoen: Het fotoblok met deze 1e foto kost inclusief verpakking , bezorging en 21% btw  € 39,95 en is via mijn eigen webshop te bestellen.